Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förenkla

 

Synonymer till förenkla

Engelsk översättning av förenkla

  • simplify

Sökvolym på internet för förenkla

Sökvolymen för förenkla är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förenkla

Vi har totalt fem synonymer till förenkla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förenkla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förenkla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förenkla. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förenkla samt även hur man stavar till förenkla. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förenkla eller en mer djupgående förklaring av förenkla egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förenkla är att leta efter antonymer till förenkla, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förenkla

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för förenkla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till förenkla

Ord som innehåller eller liknar förenkla: förenklad föreställning, förenkling


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förenkla synonymt med både underlätta och simplifiera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)