Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fördärvad

 

Synonymer till fördärvad

Engelsk översättning av fördärvad

  • devastated

Mer information om fördärvad

Vi har totalt fem synonymer till fördärvad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fördärvad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad fördärvad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till fördärvad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för fördärvad samt även hur man stavar till fördärvad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av fördärvad eller en mer djupgående förklaring av fördärvad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till fördärvad är att leta efter antonymer till fördärvad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om fördärvad

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för fördärvad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Närmeord till fördärvad

Ord som innehåller eller liknar fördärvad: fördärv, fördärva, fördärvade, fördärvas, fördärvat, moraliskt fördärvad


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fördärvad synonymt med både degenererad och förstörd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)