Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till för egen maskin

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till för egen maskin.


Vad betyder för egen maskin

Sett till sin synonym betyder för egen maskin ungefär utan någon annans hjälp, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till för egen maskin. Vår databas innehåller även information kring ordets popularitet på internet.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "för egen maskin" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen för egen maskin förekommer det i genomsnitt ca. 20 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om för egen maskin

Andra sätt att lära sig mer kring vad för egen maskin betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för för egen maskin samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av för egen maskin för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till för egen maskin, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om för egen maskin

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är utan någon annans hjälp synonymt med för egen maskin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.