Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fluktuera

 

Synonymer till fluktuera

Engelsk översättning av fluktuera

  • fluctuate

Sökvolym på internet för fluktuera

Sökvolymen för fluktuera är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fluktuera

Vi har totalt tre synonymer till fluktuera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fluktuera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad fluktuera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till fluktuera. Exempelvis kan man söka efter andra ord för fluktuera samt även hur man stavar till fluktuera. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av fluktuera eller en mer djupgående förklaring av fluktuera egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till fluktuera är att leta efter antonymer till fluktuera, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om fluktuera

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för fluktuera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till fluktuera

Ord som innehåller eller liknar fluktuera: fluktuerade, fluktuerar


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fluktuera synonymt med både variera och skifta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)