Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fläskig

 

Synonymer till fläskig

Mer information om fläskig

Vi har totalt tre synonymer till fläskig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för fläskig inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet fläskig

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet fläskig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till fläskig

Ord som innehåller eller liknar fläskig: drivflaska, fläsk, flaska, flaskpost, flaskstarr, glasflaska för servering, nu är det kokta fläsket stekt, sidfläsk, sprayflaska, sprejflaska, sprutflaska, stor korgflaska, titta för djupt i flaskan

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fläskig

fläskig synonym
andra ord för fläskig
fläskig betyder
exempel fläskig
fläskig förklaring
definition fläskig
fläskig i en mening
stavning fläskig
fläskig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fläskig synonymt med både fet och kraftig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)