Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fattas

 

Synonymer till fattas

Engelsk översättning av fattas

  • be missing (short, lacking)

Sökvolym på internet för fattas

Sökvolymen för fattas är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fattas

Vi har totalt sex synonymer till fattas, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fattas, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad fattas betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till fattas. Exempelvis kan man söka efter andra ord för fattas samt även hur man stavar till fattas. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av fattas eller en mer djupgående förklaring av fattas egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till fattas är att leta efter antonymer till fattas, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om fattas

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för fattas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till fattas

Ord som innehåller eller liknar fattas: allomfattande, anonym författare, återge kortfattat, avfatta, befatta sig med, enligt förutfattad mening, fatta, fatta galoppen, fatta tycke för, fattade


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fattas synonymt med både saknas och avsaknad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)