Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till ett strå vassare

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till ett strå vassare.


Vad betyder ett strå vassare

Sett till sin synonym betyder ett strå vassare ungefär en smula bättre, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ett strå vassare. Vår databas innehåller även information kring ordets popularitet på internet.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "ett strå vassare" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen ett strå vassare förekommer det i genomsnitt ca. 210 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om ett strå vassare

Andra sätt att lära sig mer kring vad ett strå vassare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ett strå vassare samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ett strå vassare för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till ett strå vassare, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om ett strå vassare

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är en smula bättre synonymt med ett strå vassare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.