Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till en annan femma

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till en annan femma.


Vad betyder en annan femma

Sett till sina synonymer betyder en annan femma ungefär det förändrar saken, men är även synonymt med exempelvis "en annan sak". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till en annan femma. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet en annan femma kan användas i en mening.


Exempelmeningar för en annan femma

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet en annan femma kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Däremot är det en annan femma om det planeras att bygga en konsertlokal eller dylikt i ett redan existerande bostadsområde.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om en annan femma

Andra sätt att lära sig mer kring vad en annan femma betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av en annan femma är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om en annan femma

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är en annan femma synonymt med både det förändrar saken och en annan sak, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.