Synonymerna.se logotyp

Synonymer till emellanåt

 

Synonymer till emellanåt

Engelsk översättning av emellanåt

  • occasionally, sometimes

Sökvolym på internet för emellanåt

Sökvolymen för emellanåt är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om emellanåt

Vi har totalt sju synonymer till emellanåt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för emellanåt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet emellanåt

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet emellanåt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till emellanåt

Ord som innehåller eller liknar emellanåt: alltemellanåt, belägen emellan, belägen mitt emellan, emellan, lägga fingrarna emellan

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av emellanåt

emellanåt synonym
andra ord för emellanåt
emellanåt betyder
exempel emellanåt
emellanåt förklaring
definition emellanåt
emellanåt i en mening
stavning emellanåt
emellanåt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är emellanåt synonymt med både till och från och stundom, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)