Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till eldfluga

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till eldfluga.


Vad betyder eldfluga

Sett till sin synonym betyder eldfluga ungefär lysmask, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till eldfluga. Vår databas innehåller även sju böjningar av eldfluga, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av eldfluga

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet eldfluga.


Engelsk översättning av eldfluga

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet eldfluga.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "eldfluga" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet eldfluga förekommer det i genomsnitt ca. 590 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om eldfluga

Andra sätt att lära sig mer kring vad eldfluga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av eldfluga är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om eldfluga

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för eldfluga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lysmask synonymt med eldfluga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.