Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till E 160c

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till E 160c.


Vad betyder E 160c

Sett till sina synonymer betyder E 160c ungefär kapsantin eller kapsorubin, men är även synonymt med exempelvis "paprikaoleoresin". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till E 160c.


Närmeord till E 160c

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar E 160c.


Mer information om E 160c

Andra sätt att lära sig mer kring vad e 160c betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för e 160c samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av e 160c för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till e 160c, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om E 160c

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är E 160c synonymt med både kapsantin och kapsorubin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.