Synonymerna.se logotyp

Synonymer till du skojar

 

Synonymer till du skojar

idiomatiskt uttryck
dra mig baklänges

Mer information om du skojar

Vi har totalt en synonym till du skojar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för du skojar inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet du skojar

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av du skojar

du skojar synonym
andra ord för du skojar
du skojar betyder
exempel du skojar
du skojar förklaring
definition du skojar
du skojar i en mening
stavning du skojar
du skojar annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dra mig baklänges synonymt med du skojar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)