Synonymerna.se logotyp

Synonymer till dold mening

 

Synonymer till dold mening

Mer information om dold mening

Vi har totalt en synonym till dold mening, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för dold mening inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet dold mening

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av dold mening

dold mening synonym
andra ord för dold mening
dold mening betyder
exempel dold mening
dold mening förklaring
definition dold mening
dold mening i en mening
stavning dold mening
dold mening annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är underliggande mening synonymt med dold mening, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)