Synonymerna.se logotyp

Synonymer till dessvärre

 

Synonymer till dessvärre

Engelsk översättning av dessvärre

  • unfortunately

Sökvolym på internet för dessvärre

Sökvolymen för dessvärre är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om dessvärre

Vi har totalt tre synonymer till dessvärre, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för dessvärre, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad dessvärre betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till dessvärre. Exempelvis kan man söka efter andra ord för dessvärre samt även hur man stavar till dessvärre. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av dessvärre eller en mer djupgående förklaring av dessvärre egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till dessvärre är att leta efter antonymer till dessvärre, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om dessvärre

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för dessvärre i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dessvärre synonymt med både tyvärr och beklagligtvis, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)