Synonymerna.se logotyp

Synonymer till demolerad

 

Synonymer till demolerad

Sökvolym på internet för demolerad

Sökvolymen för demolerad är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om demolerad

Vi har totalt en synonym till demolerad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för demolerad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad demolerad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till demolerad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för demolerad samt även hur man stavar till demolerad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av demolerad eller en mer djupgående förklaring av demolerad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till demolerad är att leta efter antonymer till demolerad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om demolerad

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för demolerad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till demolerad

Ord som innehåller eller liknar demolerad: demolera, demolerar, demoleras


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förstörd synonymt med demolerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)