Synonymerna.se logotyp

Synonymer till de

 

Synonymer till de

Sökvolym på internet för de

Sökvolymen för de är ca. 8100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 8100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om de

Vi har totalt en synonym till de, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för de inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet de

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet de i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 2
  • Ordets poäng i Betapet: 3
  • Ordets poäng i WordFeud: 2

Närmeord till de

Ord som innehåller eller liknar de: åbäkade sig, abderitisk, åberopade, abonnerade, aborterade, abradera, absolverade, accelererade

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av de

de synonym
andra ord för de
de betyder
exempel de
de förklaring
definition de
de i en mening
stavning de
de annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dom synonymt med de, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)