Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till Centrala studiestödsnämnden

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till Centrala studiestödsnämnden.


Vad betyder Centrala studiestödsnämnden

Centrala studiestödsnämnden ansvarar för studiebidrag och studielån för svenska studenter vid gymnasieskolor, vuxenutbildningar och högre utbildningar såsom t.ex. vid högskolor eller universitet. Centrala studiestödsnämnden benämns oftast med dess förkortning CSN.


Sett till sin synonym betyder Centrala studiestödsnämnden ungefär CSN, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till Centrala studiestödsnämnden. Vår databas innehåller även en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.

Texten uppdaterades senast 2016-03-27


Engelsk översättning av Centrala studiestödsnämnden

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen Centrala studiestödsnämnden.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "Centrala studiestödsnämnden" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen Centrala studiestödsnämnden förekommer det i genomsnitt ca. 390 sökningar på frasen per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är centrala studiestödsnämnden


Mer information om Centrala studiestödsnämnden

Andra sätt att lära sig mer kring vad centrala studiestödsnämnden betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för centrala studiestödsnämnden samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av centrala studiestödsnämnden för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till centrala studiestödsnämnden, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om Centrala studiestödsnämnden

  • Antal bokstäver: 26
  • Antal vokaler: 9
  • Antal konsonanter: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är CSN synonymt med Centrala studiestödsnämnden, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.