Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bröd

 

Synonymer till bröd

Engelsk översättning av bröd

  • bread

Sökvolym på internet för bröd

Sökvolymen för bröd är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är bröd

Mer information om bröd

Vi har totalt sex synonymer till bröd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bröd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bröd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bröd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bröd samt även hur man stavar till bröd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bröd eller en mer djupgående förklaring av bröd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bröd är att leta efter antonymer till bröd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bröd

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Närmeord till bröd

Ord som innehåller eller liknar bröd: åbrodd, använda ströbröd på, bereda bröd, beredde bröd, bereder bröd, berett bröd, brodd, broder, brodera, brodera ut, Bröderna Cartwright, broderskärlek, brödkant, brödraskap, brödsäd, brudbröd, fikabröd


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bröd synonymt med både macka och fralla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)