Synonymerna.se logotyp

Synonymer till British Broadcasting Corporation

 

Synonymer till British Broadcasting Corporation

akronym för
BBC

Mer information om British Broadcasting Corporation

Vi har totalt en synonym till British Broadcasting Corporation, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för British Broadcasting Corporation inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad british broadcasting corporation betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till british broadcasting corporation. Exempelvis kan man söka efter andra ord för british broadcasting corporation samt även hur man stavar till british broadcasting corporation. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av british broadcasting corporation eller en mer djupgående förklaring av british broadcasting corporation egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till british broadcasting corporation är att leta efter antonymer till british broadcasting corporation, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om British Broadcasting Corporation

  • Antal bokstäver: 30
  • Antal vokaler: 11
  • Antal konsonanter: 19

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är BBC synonymt med British Broadcasting Corporation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)