Synonymerna.se logotyp

Synonymer till brasan

 

Synonymer till brasan

Sökvolym på internet för brasan

Sökvolymen för brasan är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om brasan

Vi har totalt en synonym till brasan, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för brasan inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad brasan betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till brasan. Exempelvis kan man söka efter andra ord för brasan samt även hur man stavar till brasan. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av brasan eller en mer djupgående förklaring av brasan egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till brasan är att leta efter antonymer till brasan, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om brasan

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för brasan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till brasan

Ord som innehåller eller liknar brasan: brasa


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är elden synonymt med brasan, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)