Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bortse från

 

Synonymer till bortse från

Sökvolym på internet för bortse från

Sökvolymen för bortse från är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bortse från

Vi har totalt en synonym till bortse från, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för bortse från inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet bortse från

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Närmeord till bortse från

Ord som innehåller eller liknar bortse från: bortse från felaktighet

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av bortse från

bortse från synonym
andra ord för bortse från
bortse från betyder
exempel bortse från
bortse från förklaring
definition bortse från
bortse från i en mening
stavning bortse från
bortse från annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ignorera synonymt med bortse från, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)