Synonymerna.se logotyp

Synonymer till blundra

 

Synonymer till blundra

Mer information om blundra

Vi har totalt tre synonymer till blundra, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för blundra inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet blundra

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet blundra i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till blundra

Ord som innehåller eller liknar blundra: blund, blunda, blunda för, blunda för något, blunda för uppenbara problem, blunda för verkligheten, blundade, blundar, blunder, få sig en blund

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av blundra

blundra synonym
andra ord för blundra
blundra betyder
exempel blundra
blundra förklaring
definition blundra
blundra i en mening
stavning blundra
blundra annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är blundra synonymt med både göra en tavla och göra ett misstag, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)