Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till blaffa

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till blaffa.


Vad betyder blaffa

Sett till sina synonymer betyder blaffa ungefär kladdig smutsfläck eller spottloska, men är även synonymt med exempelvis "stor fläck". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till blaffa. Vår databas innehåller även sju böjningar av blaffa.


Böjningar av blaffa

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet blaffa.


Närmeord till blaffa

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar blaffa.


Mer information om blaffa

Andra sätt att lära sig mer kring vad blaffa betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av blaffa är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om blaffa

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för blaffa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är blaffa synonymt med både kladdig smutsfläck och spottloska, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.