Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bitcoin

 

Synonymer till bitcoin

typ av, men används ofta som synonym
kryptovaluta

Vad betyder bitcoin?

Bitcoin (BTC) är en kryptovaluta (digital valuta) som endast existerar digitalt, läs mer om hur bitcoin fungerar.

Texten uppdaterades senast 2019-10-17

Engelsk översättning av bitcoin

  • bitcoin

Sökvolym på internet för bitcoin

Sökvolymen för bitcoin är ca. 14800 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 14800 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bitcoin

Vi har totalt fem synonymer till bitcoin, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för bitcoin, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet bitcoin

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet bitcoin i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bitcoin synonymt med både BTC och betalmedel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)