Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bevingade ord

 

Synonymer till bevingade ord

Sökvolym på internet för bevingade ord

Sökvolymen för bevingade ord är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bevingade ord

Vi har totalt en synonym till bevingade ord, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för bevingade ord inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet bevingade ord

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av bevingade ord

bevingade ord synonym
andra ord för bevingade ord
bevingade ord betyder
exempel bevingade ord
bevingade ord förklaring
definition bevingade ord
bevingade ord i en mening
stavning bevingade ord
bevingade ord annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är välkänt uttryck synonymt med bevingade ord, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)