Synonymerna.se logotyp

Synonymer till berghäll

 

Synonymer till berghäll

Mer information om berghäll

Vi har totalt en synonym till berghäll, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för berghäll inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad berghäll betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till berghäll. Exempelvis kan man söka efter andra ord för berghäll samt även hur man stavar till berghäll. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av berghäll eller en mer djupgående förklaring av berghäll egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till berghäll är att leta efter antonymer till berghäll, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om berghäll

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för berghäll i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till berghäll

Ord som innehåller eller liknar berghäll: berghåla


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klippa synonymt med berghäll, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)