Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bättring

 

Synonymer till bättring

Engelsk översättning av bättring

  • improvement, recovery

Mer information om bättring

Vi har totalt en synonym till bättring, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bättring, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bättring betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bättring. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bättring samt även hur man stavar till bättring. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bättring eller en mer djupgående förklaring av bättring egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bättring är att leta efter antonymer till bättring, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bättring

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för bättring i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till bättring

Ord som innehåller eller liknar bättring: förbättring, förbättringar, förbättringen


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förbättring synonymt med bättring, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)