Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bästa vän

 

Synonymer till bästa vän

Sökvolym på internet för bästa vän

Sökvolymen för bästa vän är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bästa vän

Vi har totalt två synonymer till bästa vän, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för bästa vän inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet bästa vän

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Närmeord till bästa vän

Ord som innehåller eller liknar bästa vän: människans bästa vän

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av bästa vän

bästa vän synonym
andra ord för bästa vän
bästa vän betyder
exempel bästa vän
bästa vän förklaring
definition bästa vän
bästa vän i en mening
stavning bästa vän
bästa vän annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bästa vän synonymt med både bästis och BFF, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)