Synonymerna.se logotyp

Synonymer till barmark

 

Synonymer till barmark

Vad betyder barmark?

Barmark är mark som är fri från snö, eller utan snötäcke.

Texten uppdaterades senast 2016-05-04

Engelsk översättning av barmark

  • bare ground, snow-free ground

Sökvolym på internet för barmark

Sökvolymen för barmark är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om barmark

Vi har totalt en synonym till barmark, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för barmark, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad barmark betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till barmark. Exempelvis kan man söka efter andra ord för barmark samt även hur man stavar till barmark. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av barmark eller en mer djupgående förklaring av barmark egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till barmark är att leta efter antonymer till barmark, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om barmark

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för barmark i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till barmark

Ord som innehåller eller liknar barmark: förbarmande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är snöfri mark synonymt med barmark, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)