Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till baby boomers

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till baby boomers.


Vad betyder baby boomers

Begreppet baby boomers brukar användas som benämning för personer födda mellan 1946 till 1964.


Sett till sina synonymer betyder baby boomers ungefär boomer, men är även synonymt med exempelvis "boomers". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till baby boomers. Vår databas innehåller även flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.

Texten uppdaterades senast 2020-01-21


Engelsk översättning av baby boomers

Här nedan hittar du engelska översättningar till frasen baby boomers.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "baby boomers" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen baby boomers förekommer det i genomsnitt ca. 320 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om baby boomers

Andra sätt att lära sig mer kring vad baby boomers betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för baby boomers samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av baby boomers för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till baby boomers, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om baby boomers

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är baby boomers synonymt med både boomer och boomers, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.