Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avslöjade

 

Synonymer till avslöjade

Mer information om avslöjade

Vi har totalt en synonym till avslöjade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för avslöjade inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet avslöjade

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet avslöjade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till avslöjade

Ord som innehåller eller liknar avslöjade: avslöja, avslöja anförtrodd hemlighet, avslöja hemlighet, avslöja något till viss del, avslöja vem man är, avslöjande, avslöjar, bli avslöjad, inte avslöja en hemlighet, råka avslöja sig, språks gruppavslöjande, varning för avslöjande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av avslöjade

avslöjade synonym
andra ord för avslöjade
avslöjade betyder
exempel avslöjade
avslöjade förklaring
definition avslöjade
avslöjade i en mening
stavning avslöjade
avslöjade annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är blottade synonymt med avslöjade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)