Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avslöja

 

Synonymer till avslöja

Engelsk översättning av avslöja

  • reveal, uncover, unmask, expose

Sökvolym på internet för avslöja

Sökvolymen för avslöja är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om avslöja

Vi har totalt tio synonymer till avslöja, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för avslöja, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet avslöja

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet avslöja i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Närmeord till avslöja

Ord som innehåller eller liknar avslöja: avslog, avslöja anförtrodd hemlighet, avslöja hemlighet, avslöja något till viss del, avslöja vem man är, avslöjade, avslöjande, avslöjar, bli avslöjad, inte avslöja en hemlighet, råka avslöja sig, språks gruppavslöjande, varning för avslöjande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av avslöja

avslöja synonym
andra ord för avslöja
avslöja betyder
exempel avslöja
avslöja förklaring
definition avslöja
avslöja i en mening
stavning avslöja
avslöja annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avslöja synonymt med både uppdaga och blottställa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)