Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avslog

 

Synonymer till avslog

Engelsk översättning av avslog

  • rejected, refused

Närmeord till avslog

Ord som innehåller eller liknar avslog: avslöja, avslöja anförtrodd hemlighet, avslöja hemlighet, avslöja något till viss del, avslöja vem man är, avslöjade, avslöjande, avslöjar, bli avslöjad, inte avslöja en hemlighet, råka avslöja sig, språks gruppavslöjande, varning för avslöjande

Mer information om avslog

Vi har totalt en synonym till avslog, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för avslog, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet avslog

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet avslog i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ratade synonymt med avslog, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)