Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till attaché

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till attaché.


Vad betyder attaché

Sett till sin synonym betyder attaché ungefär diplomatisk tjänsteman, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till attaché. Vår databas innehåller även sju böjningar av attaché samt en engelsk översättning.


Böjningar av attaché

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet attaché.


Engelsk översättning av attaché

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet attaché.


Närmeord till attaché

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar attaché.


Mer information om attaché

Andra sätt att lära sig mer kring vad attaché betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för attaché samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av attaché för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till attaché, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om attaché

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för attaché i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är diplomatisk tjänsteman synonymt med attaché, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.