Synonymerna.se logotyp

Synonymer till årder

 

Synonymer till årder

Sökvolym på internet för årder

Sökvolymen för årder är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om årder

Vi har totalt en synonym till årder, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för årder inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet årder

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet årder i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till årder

Ord som innehåller eller liknar årder: affektionsvärde, ardenner, åtgärden, åtgärder, av samma värde, avantgarde, bestämma skattbart värde, bilfärder, därom tvista de lärde, dra sina färde, fara å färde, fara på färde, fjärde, fjärdedel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av årder

årder synonym
andra ord för årder
årder betyder
exempel årder
årder förklaring
definition årder
årder i en mening
stavning årder
årder annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är djurdriven plog synonymt med årder, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)