Synonymerna.se logotyp

Synonymer till anvisar

 

Synonymer till anvisar

Sökvolym på internet för anvisar

Sökvolymen för anvisar är ca. 10 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 10 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om anvisar

Vi har totalt en synonym till anvisar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för anvisar inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad anvisar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till anvisar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för anvisar samt även hur man stavar till anvisar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av anvisar eller en mer djupgående förklaring av anvisar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till anvisar är att leta efter antonymer till anvisar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om anvisar

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för anvisar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till anvisar

Ord som innehåller eller liknar anvisar: anvisa, anvisas, anvisat, anvisning, hänvisa, hänvisa till, hänvisa till behandling, hänvisad, hänvisade till, hänvisar till, hänvisat till, hänvisning, hänvisningsstjärna


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är allokerar synonymt med anvisar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)