Synonymerna.se logotyp

Synonymer till andningsstillestånd

 

Synonymer till andningsstillestånd

medicinsk terminologi
apné

Sökvolym på internet för andningsstillestånd

Sökvolymen för andningsstillestånd är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om andningsstillestånd

Vi har totalt två synonymer till andningsstillestånd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för andningsstillestånd inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad andningsstillestånd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till andningsstillestånd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för andningsstillestånd samt även hur man stavar till andningsstillestånd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av andningsstillestånd eller en mer djupgående förklaring av andningsstillestånd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till andningsstillestånd är att leta efter antonymer till andningsstillestånd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om andningsstillestånd

  • Antal bokstäver: 19
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 14

Grundpoäng för andningsstillestånd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 29
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är andningsstillestånd synonymt med både respirationsstopp och apné, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)