Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ana

 

Synonymer till ana

Engelsk översättning av ana

  • have a feeling (idea), imagine, believe, suspect

Sökvolym på internet för ana

Sökvolymen för ana är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är åna

Mer information om ana

Vi har totalt tolv synonymer till ana, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ana, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ana

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1
  • Ordet ana är en palindrom, och blir således samma sak även om det skrives baklänges

Grundpoäng för ordet ana i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 3
  • Ordets poäng i Betapet: 3
  • Ordets poäng i WordFeud: 3

Närmeord till ana

Ord som innehåller eller liknar ana: alltemellanåt, almanack, almanacka, amerikanare, ana argan list, ana något misstänkt, ana något obehagligt, ana oråd, ana oråd, ana ugglor i mossen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ana

ana synonym
andra ord för ana
ana betyder
exempel ana
ana förklaring
definition ana
ana i en mening
stavning ana
ana annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ana synonymt med både förnimma och förebåda, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)