Synonymerna.se logotyp

Synonymer till alvar

 

Synonymer till alvar

Sökvolym på internet för alvar

Sökvolymen för alvar är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om alvar

Vi har totalt tre synonymer till alvar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för alvar inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet alvar

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet alvar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till alvar

Ord som innehåller eller liknar alvar: alvarmark, älväxing, calvados, calvaria, cerebrospinalvätskan, ena halvan av, galvanisera, galvanometer, halva, halva jordklotet, halvannan, halvapa, i själva verket, kalva, kalvade

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av alvar

alvar synonym
andra ord för alvar
alvar betyder
exempel alvar
alvar förklaring
definition alvar
alvar i en mening
stavning alvar
alvar annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är alvar synonymt med både alvarmark och hedlik vegetation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)