Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till alla möjliga

Här nedanför hittar du samtliga sex synonymer till alla möjliga.


Vad betyder alla möjliga

Sett till sina synonymer betyder alla möjliga ungefär allsköns eller åtskilliga, men är även synonymt med exempelvis "diverse" och "flera". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till alla möjliga. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet alla möjliga kan användas i en mening.


Exempelmeningar för alla möjliga

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet alla möjliga kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Vi är öppna för att utreda i alla möjliga riktningar, men vi spekulerar inte och vi kan inte bekräfta.  
  2. Vi har haft alla möjliga kontakter och dialoger och nu gav det ett positivt resultat, säger Stefan Löfven.  
  3. Vi har tränat, vi är redo, vi är fullt beredda på alla möjliga resultat, säger Raine i en intervju med BBC.  
  4. Brexit delar alltså människor och tycks bli samlingsbegrepp för alla möjliga problem som inte ens har med EU att göra.  
  5. Volontärerna har alla möjliga profiler studenter, pensionärer, andra före detta socialister och grannar från kvarteret.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till alla möjliga

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar alla möjliga.


Mer information om alla möjliga

Andra sätt att lära sig mer kring vad alla möjliga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av alla möjliga är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om alla möjliga

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är alla möjliga synonymt med både allsköns och åtskilliga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.