Synonymerna.se logotyp

Synonymer till aktör

 

Synonymer till aktör

Antonymer (motsatsord) till aktör

Engelsk översättning av aktör

  • player, operator, participant, actor

Närmeord till aktör

Ord som innehåller eller liknar aktör: avgörande faktor, faktor, faktorer, galaktocele, galaktopoes, galaktorré, galaktostas, hög igenkänningsfaktor, införa påverkande faktor i cell, kiropraktor, laktobakterier, laktoflavin, laktos, laktosintolerans, nyckelfaktor

Sökvolym på internet för aktör

Sökvolymen för aktör är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är aktör

Mer information om aktör

Vi har totalt tre synonymer till aktör, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för aktör, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet aktör

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är aktör synonymt med både skådespelare och deltagare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är publik en antonym till aktör.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)