Synonymerna.se logotyp

Synonymer till aha

Synonymer till aha

Närmeord till aha

Ord som innehåller eller liknar aha: aha-upplevelse, alfahanne, alfahannen, andrahands, använda apostlahästarna, apostlahäst, blaha, blåhaj, blåhallon, enahanda, förstahand, haha, hemmahamn, jaha, måhända

Sökvolym på internet för aha

Sökvolymen för aha är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om aha

Vi har totalt en synonym till aha, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för aha inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet aha

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1
  • Ordet aha är en palindrom, och blir således samma sak även om det skrives baklänges

Grundpoäng för ordet aha i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är jaså synonymt med aha, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)