Synonymerna.se logotyp

Synonymer till adlig

 

Synonymer till adlig

Antonymer (motsatsord) till adlig

  • oadlig, ofrälse

Engelsk översättning av adlig

  • noble, titled, wellborn

Sökvolym på internet för adlig

Sökvolymen för adlig är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om adlig

Vi har totalt fem synonymer till adlig, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för adlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet adlig

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet adlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till adlig

Ord som innehåller eller liknar adlig: adlig börd, adliga, adligt stånd, ädling, åskådlig, åskådliggjorde, åskådliggör, åskådliggöra, åskådliggörande, beskriva åskådligt, deadline

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av adlig

adlig synonym
andra ord för adlig
adlig betyder
exempel adlig
adlig förklaring
definition adlig
adlig i en mening
stavning adlig
adlig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är adlig synonymt med både ädel och ädelboren, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är oadlig en antonym till adlig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)