Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till ackrediterade

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till ackrediterade.


Vad betyder ackrediterade

Sett till sina synonymer betyder ackrediterade ungefär givna fullmakt åt, men är även synonymt med exempelvis "kvalitetssäkrade". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ackrediterade. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet ackrediterade kan användas i en mening samt en engelsk översättning.


Exempelmeningar för ackrediterade

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet ackrediterade kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

  1. Runt 3 000 journaliser är ackrediterade för att bevaka mötet, vilket innebar att en ganska ansenlig mängd med kameror blixtrade samtidigt.
  2. Därefter frågade hon vilket ansvar som det ryska utrikesdepartementet tar för ackrediterade journalister i Ryssland.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av ackrediterade

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet ackrediterade.


Närmeord till ackrediterade

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar ackrediterade.


Mer information om ackrediterade

Andra sätt att lära sig mer kring vad ackrediterade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ackrediterade samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ackrediterade för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till ackrediterade, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om ackrediterade

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ackrediterade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 22

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ackrediterade synonymt med både givna fullmakt åt och kvalitetssäkrade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.