Synonymerna.se logotyp

Synonymer till absenser

 

Synonymer till absenser

medicinsk terminologi
petit mal

Mer information om absenser

Vi har totalt en synonym till absenser, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för absenser inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad absenser betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till absenser. Exempelvis kan man söka efter andra ord för absenser samt även hur man stavar till absenser. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av absenser eller en mer djupgående förklaring av absenser egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till absenser är att leta efter antonymer till absenser, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om absenser

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för absenser i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till absenser

Ord som innehåller eller liknar absenser: absens


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är petit mal synonymt med absenser, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)