Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av ytenhet

  • surface-unit

Mer information om ytenhet

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till ytenhet registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för ytenhet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ytenhet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ytenhet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ytenhet samt även hur man stavar till ytenhet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ytenhet eller en mer djupgående förklaring av ytenhet egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ytenhet är att leta efter antonymer till ytenhet, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ytenhet

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ytenhet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)