Synonymerna.se logotyp

Synonymer till yrka

 

Synonymer till yrka

Engelsk översättning av yrka

  • demand, move

Sökvolym på internet för yrka

Sökvolymen för yrka är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om yrka

Vi har totalt sex synonymer till yrka, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för yrka, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet yrka

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet yrka i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till yrka

Ord som innehåller eller liknar yrka: avstyrka, bestyrka, domkyrka, dyrka, dyrkan av föremål, fetischdyrkare, fyrkant, fyrkanter, fyrkantig, fyrkantig medalj, fyrkantstagg, fysisk styrka, huvudkyrka

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av yrka

yrka synonym
andra ord för yrka
yrka betyder
exempel yrka
yrka förklaring
definition yrka
yrka i en mening
stavning yrka
yrka annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är yrka synonymt med både kräva och anhålla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)