Synonymerna.se logotyp
 

Vad betyder Vita huset

Vita huset är den officiella bostaden och arbetsplatsen för USA:s president. Adressen till Vita huset är 1600 Pennsylvania Avenue NW, i Washington D.C. Varenda amerikansk president sedan John Adams (år 1800) har bott i Vita huset.

Vita huset designades av James Hoban och byggdes under en åttaårsperiod, 1972-1800.


Vår databas innehåller även en engelsk översättning, information kring ordets popularitet på internet samt även en bild på Vita huset

Texten uppdaterades senast 2016-04-08


Engelsk översättning av Vita huset

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen Vita huset.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "Vita huset" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen Vita huset förekommer det i genomsnitt ca. 2900 sökningar på frasen per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är vita huset


Bild på Vita huset

Vita huset

Vita huset


Mer information om Vita huset

Andra sätt att lära sig mer kring vad vita huset betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för vita huset samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av vita huset för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till vita huset, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om Vita huset

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.