Synonymerna.se logotyp

Synonymer till viss

 

Synonymer till viss

Engelsk översättning av viss

  • certain

Sökvolym på internet för viss

Sökvolymen för viss är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om viss

Vi har totalt tre synonymer till viss, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för viss, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet viss

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet viss i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till viss

Ord som innehåller eller liknar viss: avslöja något till viss del, beställning för viss tid, få säljare av viss vara, förvissa, förvissa sig om, förvissad, förvissning, förvisso, fylla med viss känsla, hålla viss uppsikt, javisst, jomenvisst, kvissla, kvisslor

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av viss

viss synonym
andra ord för viss
viss betyder
exempel viss
viss förklaring
definition viss
viss i en mening
stavning viss
viss annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är viss synonymt med både säker och speciell, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)