Synonymerna.se logotyp

Synonymer till uppskatta

 

Synonymer till uppskatta

Engelsk översättning av uppskatta

  • estimate

Sökvolym på internet för uppskatta

Sökvolymen för uppskatta är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om uppskatta

Vi har totalt tolv synonymer till uppskatta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för uppskatta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet uppskatta

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet uppskatta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till uppskatta

Ord som innehåller eller liknar uppskatta: uppskatta något, uppskattad, uppskattade, uppskattande, uppskattar, uppskattning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av uppskatta

uppskatta synonym
andra ord för uppskatta
uppskatta betyder
exempel uppskatta
uppskatta förklaring
definition uppskatta
uppskatta i en mening
stavning uppskatta
uppskatta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är uppskatta synonymt med både estimera och gilla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)